De lange afstand bijna VOL!
voor NK junioren 18+ tot 20 nog plek       
 
 


 
 

Nog aan t' twijfelen of je mee gaat doen? Wacht niet te lang! We zien dat de startgroep op de NK langeafstand (kwart) al bijna vol zit. We zijn momenteel aan het kijken of we extra startplekken kunnen organiseren op die afstand. Bij het Junioren NK op de middenafstand is er nog plek. 
Schrijf je in en wees zeker van je startplek!

Inschrijven kan via de site van de NTB via onse eigen site wintertriatlontwente.nl
Deelnemers moeten een (gratis) NTB-account aanmaken en kunnen hun KNSB-licentie, KNWU-licentie of AU-licentie hier koppelen om de aanschaf van een daglicentie te besparen.
 
 
 

VIRO hoofdsponsor Winter Triatlon Twente
“we dagen onze medewerkers uit het beste uit zichzelf te halen”
 
 


 
 

VIRO is hoofdsponsor van de Winter Triatlon Twente en met reden! Sportiviteit, vitaliteit en VIRO zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden. Vitale collega’s zijn energiek en halen meer voldoening uit hun werk. VIRO stimuleert sportiviteit onder haar medewerkers door onder andere het organiseren van mountainbike clinics. We zijn er trots op om hoofdsponsor te zijn van de Winter Triatlon Enschede waaraan we ook met onze collega’s deelnemen.

(Oud )Deelnemer Winter Triatlon Twente Mart Bruggink over werken bij VIRO.
Tijdens de stage kwam Mart Bruggink in contact met VIRO in Hengelo en voelde zich gelijk thuis binnen de organisatie. “De sfeer is prettig en informeel. Ik ben bewust nooit uit Twente vertrokken, omdat ik een sterke band voel met Twente. In Twente zijn tradities, gebruiken en omgangsvormen nog altijd erg belangrijk.” 
 “Ik werk niet voltijd. Bij VIRO krijg je de mogelijkheid om je op alle fronten te ontwikkelen; daar hoort een sportieve carrière ook bij. Dat gaat naar mijn idee heel goed. VIRO is een flexibele werkgever, ze sponsoren ook mijn fietsclub OWC, dus die match komt niet helemaal uit de lucht vallen. Je moet een gezonde balans vinden. Ik probeer mijn werk altijd zo goed mogelijk uit te voeren. Het mag niet zo zijn dat ik de bottleneck ben in een project. Soms maak ik ook gewoon wat extra uren. Dat kan allemaal in goed overleg.”

VIRO - Multidisciplinair ingenieursbureau
VIRO is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Klanten benaderen ons voor uitdagende industriële engineeringsprojecten. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland werken onze 900 medewerkers wereldwijd voor opdrachtgevers in de aerospace, attractiebouw, automotive, defensie, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie. 

Werken bij VIRO 
Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Daarom dagen we onze medewerkers uit op vele vlakken het beste uit zichzelf te halen. Onze unieke VIRO Academy stelt je in staat je eigen talenten en capaciteiten te blijven ontwikkelen en je eigen route uit te stippelen. We bieden je een opleidingshuis, loopbaanontwikkeling, jobrotation en stimuleren het delen van kennis. “Engineering your career” zoals wij dit noemen, is een vast agendapunt bij ons. Want sta jij in je kracht dan presteer je het best. 
Ben jij enthousiast om ook mee te werken aan de mooie projecten van VIRO? Neem dan contact op met één van onze recruiters. Zij gaan graag met jou in gesprek. 
careers.viro-group.com
 
 
 
 

Vrijwilligers gezocht! 
 


 
 

We zoeken nog vrijwilligers. Een Nederlands Kampioenschap wintertriathlon  kan niet georganiseerd worden zonder jullie. Lijkt het je leuk om te helpen, meld je dan aan via de website:  www.wintertriatlontwente.nl
 
 
 

Jeugd/ kinderen: spek je eigen clubkas! 
 


 
 

Steun je eigen club door deelname aan de Winter Triatlon Twente! 
We hebben een speciale actie voor jeugd en kinderen t/m 18 jaar. Bij inschrijving vóór 1 februari 2024 storten wij de helft van het inschrijfgeld naar de clubkas van de sportvereniging waarvan het kind lid is. Het maakt niet uit om welke sportclub het gaat. 

Drie voorwaarden: 
  • je doet mee aan één van de drie onderstaande afstanden:
    • Mini (1.25-8-2) Kinderen
    • Kort (2.5-15-5) -> Jeugd
    • Midden (5-22-10) -> Sprint (junioren) 18+
  • er doen minimaal twee deelnemers van jouw club mee
  • de penningmeester van je club moet een mail sturen naar info@wintertriatlontwente.nl
Dus: meld je aan en steun je eigen vereniging!
 
 
 

Agenda 
 


 
 

Leeuwarden, 10 februari 2024
https://wintertriathlonleeuwarden.nl/

NIEUW OP DE AGENDA > Leiden, 3 maart 2024
https://www.zvl-1886.nl/witri-inschrijven-2/ 

Twente (Hengelo-Enschede), 16 maart 2024  Nederlands kampioenschap
https://wintertriatlontwente.nl/wintertriatlontwente

Groningen, 9 november 2024 
https://www.wintertriathlongroningen.nl/
 
 
 

Contact 
 


 
 

Voor vragen check onze website of stuur een mail naar: info@wintertriatlontwente.nl
 
 
 

Veel (natuur)ijs en trainplezier gewenst!
 
 
 

Disclaimer 
 


 
 

Mocht je deze brief niet op prijs stellen, dan verzoeken we je dit kenbaar te maken. Wij zullen je dan geen berichten meer sturen.
 
 
 
 
 
  Winter Triatlon Twente

Sinds 2009 organiseert de Stichting Winter Triatlon Twente de wintertriatlon. In deze stichting participeren de Hengelose IJsclub, Trios '88 Borne en Triathlon Club Twente.

www.hijc.nl
www.tvtrios.nl
www.triathlonclubtwente.nl