WinterTriatlonTwente 16 maart 2024 - blok in uw agenda !  
 


 
 

De datum 16 maart 2024 is nog onder voorbehoud, Via deze site en via onze nieuwsbrief willen we je op de hoogte houden en informatie verstrekken over de komende WinterTriatlonTwente. Wij willen u de volgende data ook onder de aandacht brengen

14 mei 2023
UT Triatlon Enschede
25 juni 2023
Run bike run Deurningen
26 augustus 2023
Run bike run Borne
17 september 2023
Rutbeek Triathlon Enschede
1 november 2023
start inschrijving Winter Triatlon Twente
4 November 2023
Winter Triathlon Groningen
10 februari 2023
Winter Triathlon Leeuwarden
16 maart 2024
Winter Triatlon Twente
 
 
 
 

Foto’s Winter Triatlon Twente staan op onze site 
 


 
 

Het fotografenteam van de WinterTriatlonTwente heeft weer prachtig werk geleverd. De foto’s zijn gratis te uploaden. We verzoeken je om bij publicatie de naam van de fotograaf te vermelden. Direct naar de site
 
 
 

Terugblik WinterTriatlonTwente 2023 
 


 
 

De winst van de 14e WinterTriatlonTwente ging naar Simon den Braber, die Martijn Veling en Egbert Oenema ruimschoots voorbleef. Simon was al ruim 8 minuten klaar toen Martijn zijn laatste schaatsrondje aflegde. Liefst 16 minuten langer dan de winnaar deed Egbert er over. Weinig spanning dus aan de kop van het mannenklassement, maar dat valt de Bodegraafse winnaar natuurlijk niet aan te rekenen. Martin Veenhuizen werd vierde en tevens snelste master. Good-old Erik Stam deed lekker mee en eindigde als derde M50.(foto Albert Esschendal) Luna Jonkers en Simon den Braber op het ijs. 
 
 
 

Tot slot 
 


 
 

Lees de wedstrijdinformatie op de site

Bestudeer het parcours en het aantal ronden dat je moet lopen, fietsen en schaatsen. 
De registratie van de loop- en fietstijden, het aantal schaatsronden en de rondetijden wordt verzorgd door MYLAPS door middel van de AMB ChipX. Deze transponder dient zichtbaar om de linker- of rechterenkel te worden bevestigd.

Na afloop van de wedstrijd dien je de transponder bij het ophalen van de fiets in te leveren bij de wisselzone. Als je de transponder na afloop van de wedstrijd niet hebt ingeleverd, heb je nog tot 25 april de gelegenheid deze te verzenden naar de organisatie. Als de transponder na deze datum niet in ons bezit is, gaan wij ervan uit dat je de chip wilt houden. In dat geval zal een bedrag van € 75,- in rekening worden gebracht.

Belangrijk: Kijk vlak voor de wedstrijd nog op de site voor het laatste nieuws onder het tabblad Nieuwsbrief. 
 
 
 

Luna Jonkers klasse apart op het ijs 
 


 
 

In dat opzicht was de vrouwenwedstrijd spannender. Julia de Leeuw had 3,5 minuut voorsprong na het lopen op Luna Jonkers. Dat verschil bleef zo tijdens het fietsen, maar werd tijdens het schaatsen snel omgezet in een reuzevoorsprong voor Luna Jonkers, nationaal marathonkampioene bij het schaatsen. Daar konden de schaatskwaliteiten van Julia niet aan tippen. Ze finishte als tweede op elf minuten van Luna. Het brons ging naar Josine Kroon. Op de korte afstand kwamen Robert en Maarten Beute (vader en zoon) gezamenlijk als winnaars over de finish. Snelste trio bestond uit Koen Wiggers, Joost Somsen en Guido Gosselink.
 
 
 

Disclaimer 
 


 
 

Mocht je deze brief niet op prijs stellen, dan verzoeken we je dit kenbaar te maken. Wij zullen je dan geen berichten meer sturen.
 
 
 
 
 
  Winter Triatlon Twente

Sinds 2009 organiseert de Stichting Winter Triatlon Twente de wintertriatlon. In deze stichting participeren de Hengelose IJsclub, Trios '88 Borne en Triathlon Club Twente.

www.hijc.nl
www.tvtrios.nl
www.triathlonclubtwente.nl